DEMODE

WP Loyality

DOSTUPNE DODJELE BODOVA

Bodovi za kupnju

Nagradite kupce za njihove kupnje. Primjer: 10 bodova za svakih 100 eura potrošenih u trgovini.

Nagrada na temelju potrošnje

Omogućite korisnicima da zarade bodove ili nagrade za svoju potrošnju. Primjer: Potrošite 100 eura i osvojite 100 bodova ili nagradu od 10 eura. To vam pomaže povećati prosječnu vrijednost narudžbe

Ciljevi narudžbe

Potaknite ponovne kupnje nagrađivanjem kupaca. Primjer: nagrada od 100 eura za kupce koji su izvršili 10 ili više narudžbi.

Preporuka

Nagradite kupce za preporuku svojih prijatelja u vašu trgovinu. Pretvorite svoje klijente u zagovornike robne marke pokretanjem kampanje Preporuka/Preporuči prijatelju.

Prijava na stranicu

Nagradite kupce za stvaranje/registraciju računa u vašoj trgovini. Korisno za pretvaranje posjetitelja u vjerne kupce.

Recenzija

Nagradite kupce kada napišu recenziju za proizvod koji su kupili. To povećava društveni dokaz za vašu trgovinu i povećava prihod.

Rođendan

Nagradite kupce za dijeljenje svog datuma rođenja s vama. To će vam pomoći da ponudite posebne ponude na njihov rođendan.

Facebook djeljenje

Nagradite kupce za dijeljenje vaše trgovine/proizvoda na Facebooku. To vam pomaže povećati prodaju kroz veću vidljivost i dokaz na društvenim mrežama.

Twitter djeljenje

Nagradite kupce za dijeljenje vaše trgovine/proizvoda na Twitteru. To vam pomaže povećati prodaju kroz veću vidljivost i dokaz na društvenim mrežama.

Whatsup djeljenje

Dopustite klijentima da dijele vaše proizvode putem WhatsAppa. Nagradite ih za dijeljenje

Djeljenje e-poštom

Nagradite kupce za dijeljenje vaših proizvoda putem e-pošte ili upućivanje njihovih prijatelja u vašu trgovinu putem e-pošte.

Praćenje na kanalima

Omogućite klijentima da prate vaše stranice na društvenim medijima kao što su Facebook, Instagram. Nagradite ih za praćenje vaših stranica.